Borrel & Buffet

Borrels
Café Ouwe Dikke Dries leent zich uitstekend voor het organiseren van een bedrijfs, verjaardags, jaarclub en/of afstudeerborrels (zie agenda).

Dit evenement moet altijd een unieke gebeurtenis zijn waarover nog lang met enthousiasme word nagepraat. Dat maakt iedere opdracht voor ons telkens weer tot een uitdaging. In een altijd persoonlijke benadering en met een grote mate van flexibiliteit.

Onze jarenlange ervaring staat daarbij garant voor originele ideeën en een smaakvolle entourage die tot in de finesses word uitgewerkt met respect voor de kwaliteit van de keuken.

Naast een verse cappuccino, een goed getapt biertje of een lekkere wijn serveren wij ook diverse traditionele bittergarnituren. (warm, koud of een combinatie hiervan)

Buffetten
Diverse salades: Zalmsalade, garnalensalade, Tropicalsalade en huzarensalade.

Mini hapjes:
Op spiegels gepresenteerd diverse canapé’s en kaashapjes met diverse luxe garnituren zoals; gerookte zalm, gerookte paling, brie, kruidenkaas, nieuwe haring, paté uit eigen keuken enz. diverse luxe kaasprikkers met vers fruit.

Saté en Babi Pangang buffet:
Babi pangang, fijne reepjes geroosterd mager varkensvlees, in babi pangangsaus (pittig en zoet) met witte rijst. Saté babi, saté van varkensvlees met een heerlijke kruidige saté-saus stokbrood en sausjes.

Met een keur van diverse vis- en vleesgerechten, feestelijk opgemaakt op fraaie spiegels.

Vis plateau’s
Zalm of babyzalmen, nieuwe haring, rozetjes van gerookte zalm, gerookte paling, grote en kleine Noorse garnalen, gevulde tomaatjes met garnalensalade, zalm paté uit eigen keuken,

Uitgebreide vleesplateau met o.a.
Rosbief, paté s uit eigen keuken, gevulde varkensschouder, varkensfrikandeau, asperges met boerenham, kalkoenfilet, gegarneerd met verse ananas en suikermeloenen, gevulde eitjes, diverse soorten rauwkost, een keur aan broodsoorten, diverse sausjes en kruidenboter

Uitgebreid met:
Ossentong en perzik, gegarneerde forel en gerookte zalm

Amuse lepel met mousse van:
zalm, tonijn, garnalen en kruidenkaas besprenkelt met bieslook

Luxe Canapés
Sneetje dun stokbrood besmeert met kruidenboter daarop een blaadje sla met diverse garnituren zoals: tartaar, asperges met ham, haring, gerookte zalm, div. patés uit eigen keuken, gerookte paling, gamba’s, krab, kruidenkaas, gerookte eendenborstfilet, gerookte parelhoenderfilet en brie.

Uitgebreid met:
blokjes kaas met mooie garnituren zoals blauwe druiven, mandarijntjes Amsterdamse uitjes e.d.

Diverse minibroodjes met o.a
Gerookte paling, gerookte zalm, Brie en gerookte struisvogelbiefstuk
Zalm en garnalensalade

Warme hapjes
Verse zalm met omhulsel van korstdeeg,

Bladerdeeg met kip en kerrie,
Champignon ragout in huisje van tourdeeg,
Mini saté met satésaus

Sushi
Tomaatjes gevuld met wildmousse
Klein pasteitje gevuld met tuinkruidenpaté
Zwart roggebrood met haring

Afrikaans, Amerikaans, Caribisch, Cucina, Georgisch, Grieks, Iers, Schots, Tirol, Tropisch of het traditische “Holland” buffet. Het is allemaal mogelijk bij Ouwe Dikke Dries! Informeer naar de mogelijkheden.

Keuze uit 2 warme gerechten:
Kiphaasjes met passievruchtensaus, Champignon escargots; Romige ragout met minichampignons, Beenham met warme bosvruchtensaus, Varkensmedaillons met saus naar keuze: Champignon roomsaus, Stroganoffsaus, Provençaalse kaassaus of Duitse Pepersaus. Het geheel zal worden uitgebreid met: diverse sausjes, kruidenboter en stok­brood.

Extra uitbreiding:
Huzarensalade met gevulde eitjes.

Informeer naar alle mogelijkheden!
U kunt bellen met Ed Sterk (06-21586002) of mailen via info@ouwedikkedries.nl